Bezele cu ciocolata sau cacao

Posted by Mike On 2/23/2009

3 albusuri, 150 g zahar pudra, 1 baton de ciocolata rasa (sau 1 lingura de cacao), 100 g nuci (alune) macinate, zeama si coaja rasa de la 1/2 lamaie, 1 praf de vanilie.

Albusurile puse intr-o castron se bat spuma foarte tare. Continuand baterea se adauga rar si in forma de ploaie zahr pudra. Cand zaharul se termina, se pun nucile, ciocolata rasa (cacao), vanilia, zeama si coaja de lamaie si in continuare se amesteca usor cu lingura de lemn.
Din aceasta compozitie pe o tava unsa si tapetata cu hartie alba se pun mici gramajoare lasand intre ele putina distanta. Se usuca in cuptor foarte bine incins dar fara flacara.

1 Comment

  1. Bucatareasa Said,

    arata bine!!!!

    Posted on April 22, 2009 at 5:35 AM

     

Post a Comment